Uit vele onderzoeken blijkt dat vitaliteit essentieel is om op termijn werkzaamheden uit te kunnen blijven voeren. ‘Fit for the job’ wordt belangrijker naar mate uw medewerkers ouder worden, maar ook naar mate zij meer moeite hebben om zich staande te houden in de hectiek van een ‘gejaagde’ maatschappij.

Vitaliteit is meer dan alleen maar gezond zijn, zeggen wij van Fysioplus in Oss altijd. Het is zowel fysiek, mentaal, emotioneel als zingevend in balans zijn. Voeding speelt hierin ook een belangrijke rol. Het vitaliteitsgesprek werkt vooral preventief om gezondheidsklachten van uw medewerkers te voorkomen en hun zelfwerkzaamheid te vergroten.

Vitaliteitsprobleem

Tijdens het vitaliteitsgesprek wordt een inventarisatie gemaakt van het vitaliteitsprobleem van de werknemer, met als doel de vitaliteit en inzetbaarheid te verhogen. Het gesprek leidt uiteindelijk tot een gericht advies om te komen tot structurele vitaliteitsverbetering.

Wilt u snel een gesprek voor uw medewerker? We nemen uw aanmelding direct in behandeling en zorgen ervoor dat uw medewerker binnen 24 uur ingepland wordt voor een gesprek.

Vitaliteitsgesprek

  • Preventief
  • Gericht op fysieke, mentale, emotionele en zingevende aspecten
  • Focus op bewustwording.