Vergoedingen                               

Het is belangrijk dat u zelf nagaat hoeveel behandelingen uw zorgverzekeraar vergoedt. De laatste jaren hebben er namelijk veel veranderingen plaatsgevonden rond de vergoedingen voor fysiotherapie

Goed om te weten: Fysioplus in Oss heeft bij bijna alle verzekeraars * een contract. Vergoedingen voor fysiotherapie maken deel uit van uw aanvullende verzekering en gaan dus niet ten koste van uw eigen risico

* Met de verzekeraars ENO en ZORG en ZEKERHEID
hebben we geen contract kunnen sluiten.  Patiënten dienen dan zelf de nota in bij de verzekering.

Vragen?

Komt u er toch niet uit? Of heeft u aanvullende vragen? Dan mag u ons natuurlijk altijd even bellen: 0412-744200.

Indien u een chronische aandoening heeft, welke voorkomt op de chronische lijst fysiotherapie, is er vergoeding vanuit de basis verzekering mogelijk. De eerste 20 behandelingen komen echter op eigen rekening of worden uit uw aanvullende verzekering gehaald.

Bij een chronische aandoening dient er altijd een verwijsbrief aanwezig te zijn.

Indien de therapie vergoedt wordt vanuit de basiszorgverzekering, dan wordt er een aanspraak gemaakt op uw eigen risico.

Let wel, niet alle chronische klachten komen in aanmerking voor vergoeding uit de basis verzekering. U fysiotherapeut kan u vertellen of de behandelingen uit het basis of uit het aanvullende pakket van de verzekering vergoedt worden.

Tarieven fysiotherapie

Indien u niet (voldoende) aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie dan wordt dient de factuur van de behandeling door uzelf voldaan te worden. In onderstaande link vindt u onze tarieven voor de verschillende behandelingen.

Tarievenlijst 2023