De mentale gezondheid van uw medewerkers is van groot belang. Een goede begeleiding en de juiste ‘mentale beweging’ helpen uw medewerker om zich beter te voelen en efficiënter te werken. Zo krijgen ze zelf grip op hun problemen.

Tijdens dit programma brengt Fysioplus in Oss uw medewerker mentaal in beweging. De training draagt bij aan het voorkomen van klachten, maar kan ook bijdragen aan verzuimreductie.

Fysieke klachten (zoals hoofdpijn, nek- en rugklachten en burn-out) hebben naast een fysieke oorzaak immers vaak ook een mentale oorzaak. Het is belangrijk om ook deze mentale component aan te pakken.

Veerkracht

Dit programma vergroot de mentale conditie van uw medewerker en heeft positieve effecten op de veerkracht. Dit kan bijdragen aan de verzuimreductie.

Deze training is bij uitstek geschikt voor medewerkers bij wie de mentale conditie een rol speelt, bijvoorbeeld wanneer zij nek- en rugklachten, hoofdpijn, stressklachten of een burn-out hebben.

Bewust veranderen

Na een uitgebreide persoonlijke intake kijken we voor welke mentale begeleiding we het beste kunnen kiezen. Het uiteindelijke doel is blokkerende factoren in denken, doen en/of voelen bewust te veranderen. Ook nemen we omgevingsfactoren mee.

Mentaal bewegen

  • Uitgebreide, persoonlijke intake
  • Preventief én bij al aanwezige klachten
  • Vergroot mentale conditie en veerkracht
  • Bij stressgerelateerde klachten, zoals hoofdpijn, nek- en rugklachten of burn-out