Adresgegevens
Fysioplus Oss
Gezondheidslaan 1e
5342 JW Oss
Telefoon: 0412 – 744 200
E-mailadres: info@fysioplusoss.nl

Openingstijden
Maandag     08:00 – 18:00 uur
Dinsdag.     08:00 – 18:00 uur
Woensdag  08:00 – 18:00 uur
Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag        08:00 – 18:00 uur
Zaterdag    Op afspraak

Telefonisch zijn we bereikbaar tussen 08:30 en 16:00 uur. Buiten deze tijden kunt u het antwoordapparaat inspreken.

Route en parkeren 
Bij het gezondheidscentrum Plein Zwanenberg kunt u gratis parkeren. Op sommige tijden kan het erg druk zijn en kan het vinden van een parkeerplaats wat extra tijd kosten.

Om onze praktijk te bereiken neemt u de hoofdingang van Plein Zwanenberg. Zodra u binnenkomt gaat u direct rechtsaf, u hoeft zich niet te melden bij de centrale receptie. Fysioplus is gelegen in het midden van de gang, hier treft u de praktijk en receptie van Fysioplus.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor fysiotherapie of een beweeggroep? Dan kunt u gewoon even bellen om de eerste afspraak te maken. Het is bij elke vorm van fysiotherapie belangrijk dat u bij de aanmelding duidelijk aangeeft om welke klacht het gaat. Ook horen we graag of u bent doorverwezen naar een gespecialiseerde fysiotherapeut.

Zou u in ieder geval het volgende mee willen nemen naar het eerste consult?

– Uw verzekeringsgegevens: de naam van uw zorgverzekeraar en het type verzekering
– Uw legitimatiebewijs (paspoort, ID of rijbewijs)
– De verwijsbrief (indien u deze heeft gekregen)
– Een handdoek

Afmelden
Indien uw afspraak niet door kan gaan, dient u dit uiterlijk 24 uur voor de afgesproken behandeling telefonisch te melden: 0412 – 744200. Doet u dit niet, dan zijn wij genoodzaakt om de behandelprijs toch bij u in rekening te brengen. In overleg met het secretariaat of de behandelend fysiotherapeut kan bij ziekte of onvoorziene omstandigheden van deze regel worden afgeweken.