Als uw medewerker al klachten heeft, zullen deze eerst goed in kaart moeten worden gebracht. Om vervolgens verzuim te voorkomen of te verminderen, is de belastbaarheidsverhogende training (BVT) vaak van grote toegevoegde waarde: in 12 weken sterker en ‘fit(ter) for the job’.

Na een uitgebreide intake van uw medewerker (waarin ook relevante metingen worden gedaan), zijn de klachten, oorzaken en aanbevelingen in kaart: een uitstekend uitgangspunt voor verdere begeleiding. Een van deze vervolgmogelijkheden is de belastbaarheidsverhogende training (BVT).

Belastbaarheid verhogen

Met de fysieke aanpak van de BVT verhogen we de werkgerelateerde belastbaarheid van uw medewerker, en voorkomen we verzuim in de toekomst. Het trainingstraject duurt maximaal 12 weken (2 x per week een uur). Desgewenst kan de training worden uitgebreid met psychologische begeleiding, indien ook sprake is van psychische klachten.

Na deze periode ontvangt u rapportage met eindmeting, zodat u kunt zien welke resultaten er in deze 12 weken zijn geboekt.

Belastbaarheidsverhogende trainingen

  • Bij aanwezige klachten zonder verzuim
  • Preventie van (verder) verzuim
  • In 12 weken ‘fit(ter) for the job’
  • Rapportage met bevindingen en adviezen